Om oss

År 2011 grundades 360 Travel Group AB, vi är specialiserade på golfbanor och golfresmål runt om i världen.

Vår historia

År 2011 grundades 360 Travel Group AB orgnr 556871-0320, vi har specialiserat oss på golfbanor och golfresmål runt om i världen.

Bolaget har en unik ägarstruktur som representeras av 24 utbildade golfinstruktörer. I bolaget finner du en helt unik kompetens som omfattar ett stort antal golfexperter. 360golf.se är kärnan i vår verksamhet som utgör mer än 90% av vår totala omsättning. Varumärket erbjuder golfbanor till selekterade resmål runt om i hela världen. Vår röda tråd är att noggrant välja ut de golfanläggningar eller golfresmål som vi anser är de bästa förhållandena till prissättningen och ”valuta för pengarna”.

Om 360golf.se

360golf.se erbjuder även gruppresor tillsammans med utbildade golfinstruktörer. Vi väljer noggrant ut de golfinstruktörer som vi arbetar med och alla golfinstruktörer bedriver sina golfkurser utomlands i sin egen regi. På utvalda destinationer arbetar även våra egna anställda golfinstruktörer som destinationsansvariga och erbjuder allt från privatlektioner till grupplektioner. Ni kan boka ett stort urval av golfkurser utomlands.

Om 360 Travel

360 Travel är ett varumärke som är under uppbyggnad.