Om oss

År 2011 grundades 360 Travel Group AB som är en total researrangör som ställer lagstadgade resegarantier till Kammarkollegiet

Vår historia

År 2011 grundades 360 Travel Group AB som är en total researrangör som ställer lagstadgade resegarantier till Kammarkollegiet. Vi är medlemmar I Svenska Resebyråföreningen och bedriver resebyråverksamhet och är specialiserade inom golfresor, träningsresor och konferensresor. Bolaget bedriver olika varumärken som representerar olika typer av resor.

Bolaget har en unik ägarstruktur som representeras av 24 utbildade golfinstruktörer tillsammans med Black Mountain Golf Club & Resort. I bolaget finner du en helt unik kompetens som omfattar ett stort antal golfexperter.360golf.se är kärnan i vår verksamhet som utgör mer än 90% av vår totala omsättning. Varumärket erbjuder resor till selekterade resmål runt om i hela världen. Vår röda tråd är att noggrant välja ut de golfanläggningar eller golfresmål som vi anser är de bästa i förhållande till prissättning och ”value for money”.

Om 360golf.se

360golf.se erbjuder även gruppresor tillsammans med utbildade golfinstruktörer. Vi väljer noggrant ut de golfinstruktörer som vi arbetar med och alla golfinstruktörer bedriver sina golfkurser utomlands i sin egen regi. På utvalda destinationer arbetar även våra egna anställda golfinstruktörer som destinationsansvariga och erbjuder allt från privatlektioner till grupplektioner. Ni kan boka ett stort urval av golfkurser utomlands.

Om 360 Travel

360 Travel är ett varumärke som är under uppbyggnad och vi erbjuder allt ifrån skräddarsydda resor världen över till konferenspaket i Sverige. I detta varumärke har vi ett stort urval av resmål men som 360golf.se så erbjuder vi det vi anser är mest ”value for money”.