Alcaidesa Golf Links Resort

Alcaidesa Links Golf Resort, Marbella i Spanien i kombination med all inclusive hotellet Aldiana är oerhört prisvärt

Alcaidesa Golf Links Resort

Alcaidesa Links Golf Resort, Marbella i Spanien i kombination med all inclusive hotellet Aldiana är oerhört prisvärt med tanke på det strandnära läget och korta transfern mellan hotell och bana. I vårt paket ingår golfbil under alla fem dagar med två väldigt trevliga och varierande 18 hålsbanor. Närheten till Sotogrande och Valderrama lockar många i det trevliga området kring Marbella. 

Boende

Alcaidesa Links Golf Resort har vi paketerat ett all Inclusive hotell som ligger på anläggningen precis intill stranden med en kort transfer mellan golfbanan och hotell. Varje 30:e min går en shuttle mellan hotellet och golfbanan. Vi har också ordnat, för att servera våra golfare sen lunch på hotellet. Hotellet Aldiana Alcaidesa är ett fyrstjärnigt hotell som drivs av ett tyskt företag. Här råder ordning och reda och deras all-inclusive med öl, vin och lokala spritsorter samt en buffé är väl tilltagen. Vill man kan man ta en taxi till en trevlig liten hamn med barer och restauranger i Sotogrande bara 10 min från anläggningen. Eller varför inte åka ner och besöka Gibraltar som ligger ca 15 min därifrån med bil. Fördelen med denna kust är att det sällan blir kallare än 17-18 grader vilket så klart ger oss golfare bästa möjliga förutsättningar.

Golf

Alcaidesa består av två 18 hålsbanor med svindlande utsikter. Heathland Course är den deras mästerskapsbana och har på sina ställen en del branta höjdskillnader. Vi rekommenderar att man hyr golfbil just på denna bana. Den andra banan Links Course är den äldsta av banorna och är mer eller mindre vänlig att gå. Utsikten från de bägge banorna är mäktig med Gibraltar i bakgrunden och om vädret tillåter Afrika i horisonten. Anläggningen erbjuder två nivåer med en väl tilltagna drivingrange och chip & pitchgreener som ligger precis utanför klubbens restaurangs uteservering. I vårt paket ingår fri golfbil för våra förbokade rundor.

Photo of Alcaidesa Golf Links Resort

Golfpaket innefattar:

Enkelrumstillägg: 1495 kr
7 nätter del i dubbelrum hotell Aldina Alcaidesa
All inclusive (gäller endast på hotellet)
Fri shuttle mellan hotell och golfbana
5 dagar obegränsad golf
Samtliga priser per person
Pris period 1 (mars-maj & sep-nov): 10.995 kr
Pris period 2 (nov-dec): 10.295 kr

Nollställ

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar