Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Albufeira | Portugal är lite av en oupptäckt pärla av absolut högsta kvalité som är belägen ca 30 min väster om Vilamoura

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Albufeira | Portugal är lite av en oupptäckt pärla av absolut högsta kvalité som är belägen ca 30 min väster om Vilamoura. En av de absolut mest prisvärda golf resorter i Algarves gudabenådade klimat. De två riktigt bra18 hålsbanorna Faldo Course och O ´Connor är placerade väldigt lättillgängliga precis utanför lägenhetsboendet. Utöver det erbjuder anläggningen en par 3 bana som alltid är i fantastisk kondition. 

Boende

Ett utmärkt lägenhetsboende eller villor med privat pool med olika typer av terasser är tillgängliga i våra olika paket. Från ett till fyra sovrum erbjuds ni att bo i helt nya lägenheter eller villor precis utanför de båda golfbanorna. Oavsett vilket av de olika boendealternativen du väljer får ni fullt utrustade kök och en egen uteplats. Tvättmaskin och torktumlare, spis, ugn, kylskåp, frys och kaffekokare erbjuds naturligtvis till alla olika boenden.

Golf

På Amendoeira blir man positivt överraskad över de två underbara mästerskapsbanorna. Att en anläggning som denna inte uppmärksammats mer är för oss väldigt märkligt. De helt nya lägenheterna och villorna är en sak men de två utmärkta golfbanorna gör denna resort till något helt utöver det vanliga. Ni erbjuds inte en mästerskapsbana – utan två! Dessutom finner ni inte långt från klubbhuset en superfin par 3 bana med sportsbar, stort gym och flertalet utomhusaktiviteter.

Faldo Clubhouse Bushes

Pay in Full Pay a Deposit Amount

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar