Aphrodite Hills Golf Resort

Aphrodite Hills Golf Resort, Paphos på Cypern på den sydvästra Cypriotiska delen av Cypern

Aphrodite Hills Golf Resort

Aphrodite Hills Golf Resort, Paphos på Cypern på den sydvästraCypriotiska delen av Cypern finner ni den golfbana som utmärker sig genom underbara vyer.

Det femstjärniga utmärka hotellet ligger intill golfbana. Banan vid boendet är byggd mitt i bergsdelar med underbar kondition, trots detta är banan anpassad för alla typer av nivåer av golfare. Golfbil är inkluderat och obligatoriskt då det är avstånd mellan de olika hålen. Banans skick är utmärkt och hotellet är av högsta standard.

Boende

På det femstjärniga hotellet får man verkligen ta del av alla dess stjärnor. Samtliga rum har tillhörande balkong eller terass och håller väldigt hög standard. Maten serveras på resortens olika restauranger så variationen blir maximal för hela veckan. Hotellet har ett väldigt inbjudande SPA där entré är fritt för våra gäster.

Golf

Golfbanan Aphrodite Hills är belägen runt om hotellet på en makalös byggnation mitt bland bergen. Höjdskillnaderna mellan tee till green är näst intill ingen, men mellan hålen är det i vissa fall långa distanser. Detta har skapat regeln i att alla måste spela med golfbil, detta ingår också i priset.

Vi har också valt ut en trevlig bana intill hotellet vid namn Secret Valley och ligger ca 10 min från hotellet. Secret Valley är den tredje banan som vi valt ut. En utmanande bana med ganska smala fairways och helt klart ett trevligt komplement.

(C) Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com

Pris: 12.995 kr

Enkelrum: 2795 kr
Rabatt -500 kr vid bokning fler än 7 pers
Från: 12.995 kr

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar