Bandama Golf Hotel

Detta svenskägda golfhotell intill Real Club de Golf Las Palmas eller Bandama Golf Club

Bandama Golf Hotel

Bandama Golf Hotel, Gran Canaria, Spanien ”Svenskägt hotell vid första tee!”

Detta svenskägda golfhotell intill Real Club de Golf Las Palmas eller Bandama Golf Club är sannerligen en liten pärla. Här erbjuder vi en exceptionell svensk service. Du välkomnas på flygplatsen och väl på plats på hotellet presenteras hotell och golf av hotellets ägare Leif Svensson, som för övrigt har 2 i hcp. Detta mysiga hotell är beläget precis intill golfbanan med underbar utsikt. Vi erbjuder även en uppgradering till hotellets lite lyxigare avdelning med endast 5 rum i Villa Bandama Golf med bländande panoramautsikt. Vi har valt denna unika anläggning för läget, det mysiga hotellet, den trevliga golfbanan och den svenska exceptionella servicen. Priset är troligen det mesta ”värde för pengar” vi kan erbjuda!

Boende

”Mysigt hotell på toppen av Kanarieöarna”

Hotellet ägs och drivs av Leif Svensson som tar väl hand om dig från det att du checkar in tills dess att du lämnar denna underbara plats. Bandama Golf Hotel ligger precis intill Real Club de Golf Las Palmas eller även kallat Bandama Golf Clubs första tee. På toppen av Kanarieöarna är en bra beskrivning av läget med underbar utsikt över golfbana och havet. Vi erbjuder även en lyxig uppgradering till Villa Bandama Golf som är ett eget hotell i hotellet med enbart fem rum.

Golf

Golfbanan Real Golf de Las Palmas eller även kallad Bandama Golf som är området banan ligger på är en av Spaniens äldsta golfklubb och öppnade år 1891. Den magnifika utsikten över Atlanten är på många hål så pass överväldigande att man stannar upp. Banan är byggd högt uppe på en vulkankrater och är en parkbana med sin naturliga kupering i och med vulkanen. Det är en kortare sträckning och banan är underbar att njuta till med sin trevliga variation även under en längre vistelse.

Antal hål: 18
Bankaraktär: Kuperad parkbana
Banfakta: Par 71, Gul 5915 m, Orange 5666 m, Röd 5220 m
HCP gräns: Herrar 28, damer 36
Bandesign: Mackenzie Ross (1891)

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar