Black Mountain Golf Club & Resort

Black Mountain Golf Club & Resort, Hua-Hin i Thailand är i vår mening av världsklass! Allt, håller toppklass!

Black Mountain Golf Club & Resort

Black Mountain Golf Club & Resort, Hua-Hin i Thailand är i vår mening av världsklass! Mer än så behöver man egentligen inte säga när man ska beskriva Black Mountain Golf Club & Resort.

Golfen, omgivningen, boendet, maten och servicen. Allt, håller toppklass!. Anläggningen består av en 18-hålsbana som rankas som en av de absolut bästa i Asien, och det är dessutom den enda golfbanan i Thailand som listats på ”Golf Digest´s Top 100 courses” utanför USA.

Det finns även en fantastisk korthålsbana precis där du bor och varje runda spelas med stöttning från en egen caddie. Här trivs både nybörjare och elitgolfare. Anläggningen genomsyrar grundarens, Stig Notlövs (även grundare av Byggmax) ledord: ”Är det inte omöjligt är det lätt”. Det ger en bra bild över hur högt ribban är satt på denna fantastiska anläggning. Black Mountain Golf Club & Resort är delägare i 360 Travel Group och under högsäsong arbetar personal från oss på plats och assisterar anläggningen, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse.

Boende

På Black Mountain Golf Club & Resort bor du i helt nyproducerade villor som ligger i direkt anslutning till den nya delen av banan. Alla villor har en egen pool med terrass och inredningen bjuder på en skön balans mellan skandinavisk och thailändsk stil. Från klubbhusets restaurang har du utsikt över stora delar av banan, och här blir du serverad frukost och middag, vilket ingår i vårt paket. Meny är egenkomponerad och maten tillagas av en välmeriterad svensk kock och hans personal. Förvänta dig en smakupplevelse där det svenska och thailändska köket möts på ett spännande sätt. Den svenska ledningen, med VD’n Harald Elisson i spetsen, är ständigt närvarande och ser till att alla gäster trivs och att allt flyter på till punkt och pricka. Inom gångavstånd ligger Black Mountain Water Park och Wake Park som är mycket perfekta aktiviteter för både familjen och kompisgänget.

Golf

När du kliver ut på banan kommer den spektakulära vyn med berget Black Mountain i bakgrunden, ta all din uppmärksamhet. Känslan av att befinna sig mitt i ett golfparadis kan knappast bli starkare. Alla 18 hål är väl genomtänkta från tee till green, och passar både nybörjare och elitspelare. Banan kan spelas både ifrån de främre utslagsplatserna vilka är lite kortare och snällare, och från de professionella utslagsplatserna som innebär verkliga utmaningar även för världseliten. På Black Mountain Golf Club är caddie obligatoriskt och har du aldrig spelat med caddie innan, kommer du garanterat att uppskatta den professionella hjälp och kunskap som du får ta del av. Alla caddies utbildas kontinuerligt, de läser puttlinjer som professionella golfspelare, rengör dina golfklubbor och tar hand om dig under hela rundan. Du förväntas lämna lite dricks till din caddie (från 300 bath och uppåt) efter varje runda, och det utgör en del av deras lön. Men det är väl investerade pengar då det kommer att spara dig många slag.

Golfpaket inkluderar:

  • Flyg t/r Alicante
  • Flygplatstransfer på destination
  • Del i dubbelrum med 7 frukost & 5 middagar
  • 5 rundor golf

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar