Gloria Golf Resort

Detta har blivit en klassisk golfresort i Belek med stranden 6 minuters promenad från hotellet

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort, Belek Turkiet
Detta har blivit en klassisk golfresort i Belek med stranden 6 minuters promenad från hotellet och sina 45 fantastiska golfhål. Anläggningen är mest känd för sin höga standard, exceptionella mat och mängder med aktiviteter, inte minst deras egna golfanläggning bestående av två 18 hålsbanor och en 9 hålsslinga. Hotellet erbjuder ett all inclusive paket som är utöver det vanliga med 6 olika restauranger att välja mellan.

Boende

Golf

New Course
Med de klassiska pinjeträden slingrar sig denna varierande golfbana i sin goda kondition längs park och skog. Stor variation av kortare par 3 hål och par 5 hål som kräver eftertanke är denna mästerskapsbana ett måste vid ett besök i Belek. Banan öppnades 2005 med hela 67 bunkrar, fyra sjöar och strategiskt placerade tallar och underbar utsikt. Banan är förhållandevis flack vilket gör den trevlig att promenera.
 
Old Course
1997 öppnades Gloria Old Course som varit värd för ett antal tävlingar på Europatouren. I Turkiet var detta en av de absolut första golfbanorna att locka golfturismen till Belek regionen som numera kryllar av bra golfbanor. Banan är ganska smal på sina ställen och här är det bättre att slå rakt än långt. Precis som systerbanan New Course så är Old Course en naturlig skogs- och parkbana. Greenerna på Old Course är snabba och ondulerade. 

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar