Hacienda Del Álamo

Mitt i Murcia regionens golfmekka hittar vi denna riktiga pärla. Med sitt helt nya Sheraton hotell som öppnar under sommaren 2019 precis

Hacienda Del Álamo

Hacienda Del Àlamo Golf Resort, Alicante SpanienMitt i Murcia regionens golfmekka hittar vi denna riktiga pärla. Med sitt helt nya Sheraton hotell som öppnar under sommaren 2019 precis intill banan blir denna anläggning mer än komplett. Banan är en riktig pärla som fått alldeles för lite uppmärksamhet genom åren och mycket har berott på att det inte funnits någon vettig lösning kring boendet. Banan har trots detta rankats väldigt högt internationellt och här hittar du världsspelare som emellanåt står på rangen eller använder deras fantastiska övningsområden. Kombinationen är oslagbar i regionen i vår mening, med en superbra golfbana som är förhållandevis lång med detta nybyggda hotellkomplex med det starka varumärket Sheraton. För att ni ska få en bra kombination erbjuder vi en mix av spel på Hacienda Del Àlamo och spel på närliggande banor inklusive transfer.

Boende

Golf

Banan Hacienda Del Àlamo är en lite gömd pärla, inte för att den inte är lättillgänglig utan för att den fallit lite i glömska då hotellbyggnationen dragit ut på tiden. Detta trevliga golfmästerverk är designat av Dave Thomas och passar alla typer av golfare. Utöver denna bana erbjuder vi spel på Saurines, La Torre eller övriga banor i närområdet. 
 
Hacienda Del Àlamo 
Mästerskapsbana med en smakfull design av ökenområden till bredare fairways eller varför inte deras underbara spelstrategiska kortare hål med vatten lite här och var. Banan är kuperad men klart vänlig att promenera och någon golfbil är inget måste. Några av hålen kräver att du får iväg bollen över vattenhinder från tee och andra är bredare och längre. Vi anser att detta är en av regionens absolut bästa golfbanor och vi föredrar spel här hela veckan. 
 
Antal hål: 18
Bankaraktär: Lätt kuperad parkbana
Banfakta: Par 72, Vit: 6724 m, Gul 6375 m, Blå 5994 m, Röd 5534 m
HCP gräns: 54
Bandesign: Dave Thomas

Golfpaket innefattar:

7 nätter del i dubbelrum
7 frukost & 5 middagar
5 rundor golf
Samtliga priser per person
Pris period 1 (mars-maj & sep-nov): 8.995 kr
Pris period 2 (nov-dec): 8.495 kr
Enkelrumstillägg: 2495 kr

Nollställ

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar