Hilton Vilamoura Golf & Spa Resort

Hilton Vilamoura Golf & Spa Resort, Vilamoura, Portugal precis utanför den underbara golfbanan Pinhal Golf Course…

Hilton Vilamoura Golf & Spa Resort

Hilton Vilamoura Golf & Spa Resort, Vilamoura, Portugal

Precis utanför den underbara golfbanan Pinhal Golf Course och den exceptionella banan Old Course ligger detta femstjärniga Hilton hotell. Med bara 3 km till den mysiga marinan i Vilamoura har ni det bästa läget för golf och nöjen i de bästa av golfvärldar – Algarve i Portugal. Vår paket inkluderar spel på Pinhal Golf Course, Millenium Golf Course, Laguna Golf Course, Old Course och Victoria Golf Course. Vi har förbokat detta paket åt er för bästa upplevelse. Ni flyger med SAS med direktflyg från Stockholm eller Köpenhamn, bor på ett av Vilamouras mest lyxiga hotell och spelar de absolut bästa banorna. Detta är ett golfpaket som slår ut allt motstånd i Europa och kanske till det priset vi erbjuder, även i världen.

Boende

Hilton Vilamoura Golf & Spa Resort ligger bara 3 km från Vilamoura och alla mysiga restauranger, barer och den klassiska marinan. Hotellet har 176 rum och ett fantastiskt prisbelönat SPA som är ett måste att besöka.

Golf

Våra olika golfpaket består av det bästa golfbanorna i Vilamoura – Pinhal GC, Old Course, Victoria GC, Millenium GC och Laguna GC. Banorna har naturligtvis olika karaktärer men de karaktäristiska pinjeträden är en kännbar signatur på alla banor. Vi anser att den absolut bästa banan till ett överkomligt pris är Pinhal GC, här har vi lagt de flesta rundorna. Vårt toppaket med spel på Pinhal GC, Old Course och Victoria är överlägset det bästa du kan hitta i Europa. Banorna Old och Victoria har båda varit värd för Europatouren och är utnämnda som de bästa i Portugal.

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar