Islantilla Golf Resort

Islantilla Golf Resort, Islantilla Spanien, en klassisk golfresort med 27 håls anläggning precis vid stranden.

Islantilla Golf Resort

En klassisk golfresort med 27 håls anläggning precis vid stranden. Ni har 27 härliga golfhål att spela och boendet är precis på golfbanan och intill Atlanten. Ni flyger till Faro flygplats i Portugal och åker precis över till gränsen till Spanien. Vårt paket till Islantilla kan vi stolt meddela är stort ”value for money” då denna fyrstjärniga anläggning erbjuder underbar golf, fantastiska vyer och ett hotell precis vid golfbanan och stranden. Njyt av sol, bad och golf när det är som bäst. En känsla av ”sea-side” med tanke på närheten till havet och en väldigt trevlig kombination av parkbana när det är som bäst. Välj mellan olika svårigheter i de olika 9 hålsslingorna, passar oavsett alla typer av golfare oavsett erfaranhetsnivå.

Boende

Hotellet har fått fyra stjärnor och vi ger det ett stort plus i kanten i standard och service. En större bufférestaurang erbjuder både frukost och middag och på i klubbhuset kan ni avnjuta en lunch på deras trevliga terass. Ni erbjuds ett trevlig fitnesscenter, spa och två tennisbanor. De flesta rummen har balkong och terass med utsikt över havet och golfbanan. Under sommarmånaderna finns även en italiensk á la carte restaurang och en beach club öppen.

Golf

Tre olika spelvarianter genom denna 27 hålsanläggning ger bra dynamik i er spelupplevelse. Ni får en trevlig typisk parkbana men underbara utsikter över Atlanten och det är en påtaglig känsla av seaside. Banan har stått värd för större tävlingar och har varit utnämnd till en av Europas bästa 100 banor. Banorna passar mindre erfarna golfare till eliten som önskar en tuff utmaning från vit utslagsplats. Ett väldigt bra träningsområde med större drivingrange och hip- och puttgreener intill klubbhuset.

Antal hål: 18
Bankaraktär: Parkbana med seasidekaraktär
Banfakta: Tre olika 72 par’s slingor
Vit: 5993m/6069m/6165m Gul: 5438m/5517m/5681m
Röd: 4758m/4821m/5011m
HCP gräns: Herrar 36, damer 36

Golfpaket innefattar:

7 nätter del i dubbelrum
7 frukost & 5 middagar
5 rundor golf 
Samtliga priser per person
Pris period 1 (mars-maj & sep-nov): 8.995 kr
Pris period 2 (nov-dec): 8.495 kr
Enkelrumstillägg: 2495 kr

Nollställ

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar