La Quinta Golf Resort

La Quinta Golf Resort, 27-hål med högklassigt boende och service med närheten till allt.

La Quinta Golf Resort

Bara 10 minuter från Puerto Banus, omringad av mängder av underbara golfbanor. En golfresort när den är som bäst, allt på gångavstånd från rummet. Spela deras tre olika 9-hålsbanor och kombinera som ni önskar. Anläggningen erbjuder högklassig mat och väldigt som sig bör en fem-stjärnig standard rakt igenom.

Boende

La Quinta Golf Resort som är en del av Westin gruppen har överlägset den bästa standarden på paketet som innefattar boende och golf i regionen. Det är ganska få anläggningar som har närheten till Puerto Banus, Marbella och boendet med gångavstånd från första tee. Denna välskötta 27-hålsanläggning är det bästa i Marbella enligt oss om man önskar hög boendestandard, bra variation på golf och enkel ”access” till det mesta. Utöver det så har rummen väldigt trevlig utsikt och klubbens restaurang med varierad meny är väl värt ett par av era inplanerade middagsplaner.

Ta även chansen att åka och spela de närliggande banorna så som de prisvärda Los Naranjos, Ahloa, Magna eller Los Arqueros. En taxi ner till Puerto Banus tar 10 minuter och här finns ett stort utbud av barer, restauranger, butiker och nöjen. Marbella är svenskarnas golfparadis och har varit det under en längre period. Svårslaget utifrån de få antal flygtimmar med olika bolag som flyger direktflyg. Utöver det med närheten till ett stort utbud av andra aktiviteter förutom golf så är vintermånaderna väldigt behagliga. Det är ovanligt att temperaturen är under 18 grader även i de kallaste månaderna.

Golf

La Quinta Golf & Country Club ligger i golfdalen i Marbella, i ett område av exceptionell skönhet beläget mellan havet och bergen. Det är en exklusiv klubb med 27 hål, en restaurang och en butik. Designad av Manuel Piñero, trefaldig världsmästare och Ryder Cup-vinnare, har La Quinta Golf and Country Club en av de mest attraktiva golfklubbarna i området och är lämplig för alla nivåer. La Quinta Golf Club har 27 hål uppdelade på tre banor med vardera nio hål.

San Pedro
Golfbanan ”San Pedro” 9 hål och 2 690 yards. Den här banan har vida öppna ytor med breda fairways, perfekt för skog och långa järn.

Ronda
Golfbanan ”Ronda” 9 hål och 2 673 yards. Det är en fantastisk bana med smala fairways och tekniska greener.

Guadaiza
Guadaiza golfbana 9 hål och 3 167 yards. Detta är den mest tekniska banan, idealisk för avancerade spelare som kommer att behöva använda ett brett utbud av skott.

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar