Lighthouse Golf & SPA Resort

Lighthouse Golf & SPA Resort, Balchik i Bulgarien är ett femstjärnigt hotell med golfbana utanför designad av legenden Ian Woosnam

Lighthouse Golf & SPA Resort

Lighthouse Golf & SPA Resort, Balchik i Bulgarien är ett femstjärnigt hotell med golfbana utanför designad av legenden Ian Woosnam. Hotellet och golfbanan är högt belägna med fantastisk utsikt över Svarta havet med tillgång till egen strand. Från hotellet har ni en makalös panoramautsikt över hålen 12,13 och 14 och dess greener. På anläggningen hittar du tennisbanor, fotbollsplan, fyra restauranger, pianobar och en strandbar som är öppen under sommaren. Hotellet har ett fantastiskt SPA med fitnesscenter, finsk bastu, bubbelpool och inom- och utomhuspooler. 

Boende

Det femstjärniga hotellet erbjuder 180 rum i fem våningar med allt som man kan önska sig av ett femstjärnigt hotell. Hotellet erbjuder fri WiFi i både rum och hotellets gemensamma utrymmen. Inredningen är stilfull och modern och hotellet erbjuder en utsikt över Svarta havet och den tillhörande golfbanan.

Golf

Ett av Ian Woosnams senaste traditionella linksbanor är just Lighthouse. Vit sand i bunkrar och utmärkt placerade sjöar utgör naturliga hinder på golfbanan. Banan är relativt platt och passar utmärkt för både nybörjare till mer erfarna golfare. Alla faciliteter är väldigt centrerade. Första utslaget är i samband med klubbhuset och när du kommer in efter dina 18 hål kan du njuta av en öl på uteserveringen precis utanför 18:e greenen.

Golfpaket innefattar:

7 nätter del i dubbelrum
7 frukost & 5 middagar
5 rundor golf
Samtliga priser per person
Pris period 1 (mars-maj & sep-nov): 9.495 kr
Pris period 2 (nov-dec): 8.995 kr
Enkelrumstillägg: 2495 kr

Nollställ

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar