Lykia Golf Resort

Lyxiga hotell komplex och ett fullfjädrat SPA när det är som bäst slagit sig in i den hårda konkurrensen i Turkiets golfmekka.

Lykia Golf Resort

Lykia Golf Resort, Belek, Turkiet har med sin karaktäristiska linksbana, lyxiga hotell komplex och ett fullfjädrat SPA när det är som bästslagit sig in i den hårda konkurrensen i Turkiets golfmekka. Intenog med att golfbanan är fantastisk, hotellets lyxiga rum och dessall inklusive slår det mesta. Golfbanan följer strandlinjen med underbaravyer och fantastisk golfdesign. Hotellet erbjuder mängderav olika aktiviteter så som vattensport, tennis, pingis, biljard ochavkoppling i dess SPA.

Boende

Hotellet och dess SPA ger även golfaren möjligheten att locka med familjen för andra aktiviteter än golf. De stora rymliga rummen erbjuder femstjärnig lyx med alla faciliteter som kan förväntas. Anläggningen har 449 rum, från standard utförande till makalösa sviter.

Golf

De dramatiska sanddynorna på golfbanan med vyer av Medelhavet och berg i bakgrunden. En golfresa till Lykia Links är ett måste för den inbitne golfaren. Med det stora utbudet av utslagsplatser så spelar du banan precis så lång som du själv önskar. Med fem olika tees kan du välja att spela banan lång som kort. Intill banan finner du en stor driving range, bunkerträning och bra träningsområden för närspel både för grupper och individuella.

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar