Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort ligger i regionen Murcia som numera är ett känt golf mecca på Alicante kusten.

Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort ligger i regionen Murcia som numera är ett känt golf mecca på Alicante kusten. Det femstjärniga hotellet har sin egna golfbana precis utanför dörren.

Vårt paket innefattar spel på några av de olika Nicklaus design banorna Mar Menor, Saurines, Alhama, El Valle och Hacienda Riquelme. Ni bor direkt på golfbanan och har egen transfer mellan de övriga banorna.

Boende

Det femstjärniga lyxhotellet Mar Menor Intercontinental har eget SPA med bastu och olika behandlingar. Rummen har egna balkonger med utsikt över banan precis utanför dörren. Hotellet erbjuder Vårt paket innefattar middagsvariationer på tre olika trevliga restauranger Nomad, Olivo Steak House Restaurant och Fontana di Pietra. På anläggningen finns även tennisbanor och ett gym.

Golf

Mar Menor är en bana som är byggd för hotellets gäster som en traditionell golfresort. Banan är inte alltför svår men på sina ställen är inte fairway alltför bred. Från första början byggdes bara 9 hål och kompletterades senare med ytterligare nio hål. Ett övertygande träningsområde för närspel finns intill banan och är utmärkt för just gruppträning. De övriga banorna som ingår i ”Jack Niklaus Golf Trail” kan du läsa mer om här.

Golfpaket inkluderar:

Del i dubbelrum med 7 frukost & 5 middagar
5 rundor golf

Enkelrum: 2 495 kr
Displaypris (från): 13 995 kr

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar