Ona Valle Romano Golf Resort

Området Costa Del Sol är ett av de mest välrenomerade golfområdena i världen.

Ona Valle Romano Golf Resort

Området Costa Del Sol är ett av de mest välrenomerade golfområdena i världen.

En av Europas mest heta golfdestinationer som oftast ligger alldeles för högt i pris utifrån kvalitén man kan förvänta sig. Vi har sett till att slå bukt på detta problem och erbjuder nu en väldigt trevlig golfanläggning, boende på banan men havsutsikt från många rum och en högt rankad golfbana. Bara några få kilometer från Estepona som är en mysig liten semesterort får ni det bästa av två världar. Spela golf på underbara banor, varför inte komplettera med en runda på Valderrama? Ett boende med hög standard precis på golfbanan och med underbar utsikt. Ta ett dopp i poolen med milsvid utsikt över hela golfbanan och med havet som bakgrund. Alla lägenheter har rymliga balkonger med underbar eftermiddagssol. Ni har möjlighet att spela ett gäng olika bra banor under er vistelse så som La Canada, Almenara eller kompletterar med Valderrama.

Boende

Moderna lägenheter precis på golfbanan med milsvid utsikt, samtliga lägenheter består av två sovrum, bad/toalett och egen solig balkong. Det finns en restaurang i fastigheten samt ytterligare en i klubbhuset. Ni finner även ett nybyggt SPA och gym, intill receptionen finner ni anläggningens pool som är placerad i trevligt västläge med en massa soltimmar.

Golf

Valle Romano
Denna förhållandevis flacka, moderna bana med böljande fairways byggdes 2010 och är väldigt varierande. Snabba ondulerade greener med härliga bergsklippor åt ena hållet och havet i den andra riktningen. Detta är en rolig omväxlande banan för den mer erfarne golfaren men passar även den som kallar sig själv nybörjare. Några hål kräver lite spelstrategi men var i världen krävs inte det?
 
La Cañada
Golfbanan som är mer av kuperad art och designad på ett mycket trevligt sätt i den typiska Spanska naturen. Även denna bana är varierad och tilltalande för alla olika golfare oavsett nivå. Ett stort träningsområde med drivingrange, kortare inspel och större puttinggreener gör att denna bana ofta gästas av större träningsgrupper. 

Golfpaket inkluderar:

Lägenhet med 7 frukost & 5 middagar
5 rundor golf
Pris fr: 8.995 kr
Enkelrumstillägg: 2495 kr

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar