Parco De Medici Golf Resort

Golfbanorna i trakten kring Rom är verkligen att räkna med och här finns ett stort urval.

Parco De Medici Golf Resort

Golfbanorna i trakten kring Rom, Italien är verkligen att räkna med och här finns ett stort urval. Vi har i detta kompletta golfpaket valt Parco De Medici som drivs av Sheraton kedjan och som precis utanför erbjuder 27 trevliga golfhål. Anläggningen erbjuder shuttleservice till Rom under i stort sett hela dagen mot en väldigt liten kostnad. Vill man uppleva Rom med allt dess utbud av olika restauranger, muséer och fantastisk arkitektur men samtidigt passa på att spela golf är detta paket oslagbart.

Boende

Sheraton kedjan håller alltid en hög nivå och renoverar kontinuerligt sina hotell. Just hotellet Parco De Medici är ett fyrstjärnigt hotell som vi anser har en väldigt bra standard. Hotellet består av tre olika delar och har en del olika restauranger att välja mellan. Fördelen med hotellet är att det är beläget bara 25 min från centrala Rom och även nära flygplatsen.

Golf

En klassisk parkbana med 27 utmanande hål, även om banan är väldigt öppen så finns en del smala passager och vattenhinder att ta sig förbi. Greenerna är stora och trevligt onudulerade, banan är ganska kort i längd men inte för den delen lätt. Du behöver placera bollen och med alla möjliga flaggplaceringar på de stora greenerna behövs precision. Banan är ritad av Massimi Manelli men har även fått sin amerikanska prägling av Jim Fazio som varit med i designen av banan.

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar