Praia Dèl Rey Golf & Beach Resort

Praia Dèl Rey Golf & Beach Resort en av våra nya storsäljare med sin seaside golf i en fantastisk kombination

Praia Dèl Rey Golf & Beach Resort

Praia Dèl Rey Golf & Beach Resort, Obidos i Portugal är en av våra nya storsäljare med sin seaside golf i en fantastisk kombination av skogs- och parkmiljö. Marriott hotellet är femstjärnigt med trevligt spa, fina restauranger och en miljö med naturliga mötesplatser. Vi kombinerar spelet på andra banor i närområdet och ni tränar också på respektive bana. Kusten gör sig påmind under nästan alla 18 hål även om banan på vissa ställen får skydd av de fantastiska portugisiska pinjeträden. 

Boende

Detta hotell ligger på en av Atlantens stränder, 15 minuters bilresa från Óbidos och intill en golfbana med 18-hål. Som gäst har du tillgång till ett stort spa med bubbelpool och massagebehandlingar. WiFi är gratis.
De eleganta rummen på Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort har ett badrum med utvalda badprodukter, en TV med kabelkanaler samt luftkonditionering. Rummen har klassisk inredning och en stor vardagsrumsdel. De har även en egen balkong med utsikt över havet eller golfbanan. Som gäst kan du välja mellan 3 olika restauranger, barer och brasserier som serverar gourmeträtter från buffé- eller à la carte-menyer. De ligger på hotellområdet och erbjuder utsikt över havet eller poolen. Praia D’El Rey Marriott har ett välutrustat gym för konditions- och styrketräning, ett turkiskt bad samt inomhus- och utomhuspool. Här finns även faciliteter för sporter som tennis, ridning, dykning och vindsurfing. Resorten ligger mitt emellan städerna Peniche och Óbidos, 15 minuters bilresa från Peniche. Julevenamanget som hålls i Óbidos Vila Natal ligger 20 minuters bilresa från resorten. Där erbjuds olika typer av underhållning, bland annat cirkus, teater, magi och jonglering. Både barn och vuxna kan åka skridskor på skridskobanan. Det finns också många attraktioner i nöjesparken.

Golf

Banan är rankad som topp 13 i Europa. Atlanten finns närvarande längs hela banan och detta är seaside i kombination med parkbana när det är som allra bäst. Allt ligger samlat kring hotellet som har en underbar vy mot havet och golfbanan. Golfbanan passar även mindre erfarna golfspelare då valet av tee ger banan olika svårighetsgrader. Träningsområdet består av en 250 m lång drivingrange med ca 30 platser, större pitch- och chipgreen samt en större puttinggreen i anslutning till klubbhuset.

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar