Quinta Da Marinha Golf Resort

Quinta Da Marinha Golf Resort, Cascais i Portugal tycker vi är en pärla utanför Lissabon.

Quinta Da Marinha Golf Resort

Quinta Da Marinha Golf Resort, Cascais i Portugal tycker vi är en pärla utanför Lissabon. Med närheten till det Portugisernas favorit område Cascais ger möjligheterna till ett trevligt uteliv i form av restaurang-, kasino och strandbesök.

Banan ligger precis utanför hotellet och har en lite mindre drivingrange och ett mindre träningsområde. Detta resmål lämpar sig bättre för en spelresa med obligatoriskt besök av Cascais.

Boende

Du bor på den nybyggda och mycket vackra hotellanläggningen direkt vid banan, med bl.a. klubbhus, restaurang, bar, tennisbanor, fitness center och pooler i omedelbar närhet. Perfekta alternativ efter en lång dag på golfbanan. Hotel Quinta da Marinha är en lyxig semesteranläggning i naturparken Sintra-Cascais med utsikt över Atlanten. Här finns en 18-håls golfbana, en komplett hälsoklubb och ett spa.
Alla Hotel Quintas luftkonditionerade rum har en rymlig balkong med panoramautsikt över golfbanan eller bergskedjan Sintra. Rummen är utrustade med minibar, platt-TV och eget badrum med badprodukter från L’Occitane. Restaurangen Five Pines erbjuder internationella buffémåltider. I Rocca serveras portugisiska gourmeträtter, tillagade av ekologiska grönsaker som odlats på hotellet. Du kan lyssna på livemusik i baren Trent Jones. I spaet kan du koppla av med pedikyr och kroppsbehandling. Det finns också ett fitnesscenter och en inomhuspool. Quinta da Marinha Resort ligger i kuststaden Cascais, bara 35 minuters bilresa från Lissabon och 4 km från stranden Guincho. Du erbjuds gratis transfer till Cascais.

Golf

Banan ligger inte långt från Atlantkusten och är en av södra Europas mest kända golfanläggningar. Denna 18-hålsbana, som är designad av den berömde banarkitekten Robert Trent Jones, bjuder på ett varierande park- och skogslandskap med flera vackra seasidebanor. Närheten till vattnet är dock inte bara njutning, det medför också en hel del vindar som kan vara kluriga att bemästra. Det spektakulära 13:e hålet är en härlig golfupplevelse, ett par 4-hål på 330 meter som sluttar ner mot havet.

Pris: 9 995 kr

Enkelrum: 2 495 kr
Rabatt -500 kr vid bokning fler än 7 pers
Displaypris (från): 13 495 kr

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar