San Roque Golf Resort

San Roque Golf Resort, Marbella i Spanien som består av ett hotell precis intill banorna

San Roque Golf Resort

San Roque Golf Resort, Marbella i Spanien som består av ett hotell precis intill banorna och New Course och anrika Old Course. Här får ni en perfekt kombination av en anläggning som har bra fyrstjärnigt standard, två väldigt fina golfbanor och bra träningsområden. Deras short-game area förbokas för våra grupper och drivingrangen består av två våningar. En tur till Gibraltar och Sotogrande är ett måste. Valderrama ligger ett stenkast från San Roque.

Boende

Denna eleganta anläggning är omgiven av vackra trädgårdar och San Roques golfbana. The Suites at San Roque Club har en utomhuspool. San Roque Suites har bungalower med 2 sovrum som rymmer upp till 5 vuxna. Alla lägenheter är modernt och elegant inredda. The Suites at San Roque Club har en professionell golfshop, och som gäst får du rabatt på greenfee. Här finns även ett litet köpcentrum och en bank. Det finns gratis Wi-Fi i hotellets allmänna utrymmen. San Roque Club har flera restauranger som serverar allt från medelhavsinspirerade och japanska rätter till argentinsk och italiensk mat.
Närmaste strand ligger 2 km från San Roque Club, och Valderramas golfbana ligger en 10-minuters bilresa bort. Anläggningen ligger 4 km från Sotogrande. Gibraltar ligger bara 5 km bort, och Gibraltars flygplats når du på 20 minuter. Du kan köra till Malagas flygplats på cirka 1 timme.

Golf

San Roque Golf Club är ett av våra nytillkomna paket. På denna 36 håls anläggning med trevligt boende intill banorna finns fina möjligheter till en lyckad golfvecka med spel på härliga banor och träning på generösa övningsområden för alla typer av slag. De två 18 halsbanorna som var för sig erbjuder olika upplevelser ger en fin variation där du bjuds på en mästerskapsbana utöver det vanliga på Old Course samt hisnande vackra vyer och spännande design på New Course. Banorna har en layout som passar även för den mindre rutinerade golfaren. Banorna är strategiskt placerade intill boendet och klubbhuset.

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar