San Roque Golf Resort

San Roque Golf Resort, Marbella i Spanien som består av ett hotell precis intill banorna

San Roque Golf Resort

San Roque Golf Resort, Marbella i Spanien som består av ett hotell precis intill banorna och New Course och anrika Old Course. Här får ni en perfekt kombination av en anläggning som har bra fyrstjärnigt standard, två väldigt fina golfbanor och bra träningsområden. Deras short-game area förbokas för våra grupper och drivingrangen består av två våningar. En tur till Gibraltar och Sotogrande är ett måste. Valderrama ligger ett stenkast från San Roque.

Boende

Denna eleganta resort är omgiven av vackra trädgårdar och San Roque Golf Course. The Suites at San Roque Club har en utomhuspool. San Roque Suites har bungalower med 2 sovrum som rymmer upp till 5 vuxna. Alla lägenheter är moderna och elegant inredda. The Suites at San Roque Club har en professionell golfbutik, och gästerna får rabatt på greenfee. Det finns också ett litet köpcentrum och en bank. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. San Roque Club har flera restauranger som serverar allt från medelhavsrätter och japanska rätter till argentinska och italienska rätter.
Den närmaste stranden ligger 2 km från San Roque Club, och Valderramas golfbana ligger 10 minuters bilresa bort. Resorten ligger 4 km från Sotogrande. Gibraltar ligger bara 5 km bort, och Gibraltars flygplats kan nås på 20 minuter. Du kan köra till Malagas flygplats på cirka 1 timme.

Golf

San Roque Golf Club är ett av våra nya paket. På denna 36-hålsanläggning med trevligt boende intill banorna finns stora möjligheter till en lyckad golfvecka med spel på härliga banor och träning i generösa övningsytor för alla slag av slag. De två 18-halsbanorna, som var och en erbjuder olika upplevelser, ger en fin variation där du erbjuds en mästerskapsbana utöver det vanliga på Old Course, samt hisnande vackra vyer och spännande design på New Course. Banorna har en layout som passar även den mindre erfarna golfaren. Banorna ligger strategiskt intill boendet och klubbhuset.

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar