Sirene Golf Resort

Sirene Golf Resort, Belek Turkiet är vår absoluta favoritanläggning är utan tvekan Sirene.

Sirene Golf Resort

Sirene Golf Resort, Belek Turkiet är vår absoluta favoritanläggning är utan tvekan Sirene. Med sina majestätiska två 18 hålsbanor som ligger på gångavstånd från det lyxiga hotellet vid samma namn. Banan Sultan har stått värd för större tävlingar och håller alltid det bästa skicket i regionen. Banan Pasha är lite enklare och kortare och ger en fantastisk variation. Det räcker att röra sig mellan hotellet och dessa två underbara golfbanor och få ut det bästa i regionen. Hotellet erbjuder som sig bör SPA, gym, olika restauranger och bara 6 minuters kort promenad har ni hotellets egna strand. 

Boende

Golf

PGA Sultan Golf Course
Denna mästerskapsbana har en stor variation av park, vatten, skog och strategiskt utplacerade pinjeträd. Banan är alltid i oerhört bra kondition och är en utmaning för de flesta, även för Tiger Woods under ett mästerskap. Banan kräver precision men de olika utslagsplatserna hjälper även den mindre erfarne spelaren att ta sig runt. 
 
Pasha Golf Course
Som ett välkommet inslag gentemot sin svårbemästrade storebror PGA Sultan precis bredvid ger denna bana som ger lite mer utrymme för misstag. Banan är kortare och har en variation av doglegs, breda fairways, välplacerade bunkrar och vatten i spel. Denna bana lämpar sig för alla och den som önskar en större utmaning kan spela från mästerskaps utslaget längst bak. Precis som sin storebror så är denna oerhört välskött och en av favoriterna i regionen. 

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar