South Africa Golf Tour

South Africa Golf Tour, Kapstaden Sydafrika är vår absolut mäktigaste upplevelseresa

South Africa Golf Tour

South Africa Golf Tour, Kapstaden Sydafrika är vår absolut mäktigaste upplevelseresa. Föreställ dig golfbanor i perfekt kondition inbäddade i den mest spektakulära natur världen kan erbjuda. En värld i ett land är ofta Sydafrikas välförtjänta beskrivning. Vi har valt ut det bästa ni kan hitta med Fancourt Hotel och Victoria & Alfred Hotel i kombination med perfekta utflykter och golf som är det bästa du någonsin spelat. En helt oförglömlig upplevelse väntar på dig. 

Boende

Boende – fyra nätter på Fancourt Hotel
Ni kommer bo 4 nätter på Fancourt Hotel, Sydafrikas absolut mesta och bästa golfresort med boendet direkt på banorna Montagu, Outeniqua. Fancourt Hotel ligger inbäddat mellan berg och skogar i hjärtat av Garden Route. Här erbjuds lyxiga rum, 3 golfbanor designade av Gary Player och ett hälsocenter. Rummen på Fancourt har eleganta möbler och balkonger med utsikt över Outeniqua-bergen. 

Boende – fyra nätter på Victoria & Alfred Hotel
Detta 4-stjärniga hotell ligger alldeles vid V&A Waterfront. Det har en walk-in vinkällare och en solterrass med bar. Rummen har en LCD-TV och utsikt över antingen hamnbassängen Alfred Basin eller Taffelberget. Alla rum, sviter och loft på Hotel Victoria & Alfred har king size-sängar, minibar och eget badrum med badrockar. De inkluderar även gratis kaffe, örtteer och kakor.

Boende – en natt på Simoula Hotel Country Club & SPA
Det är svårt att beskriva hur det upplevs att bo på detta hotell men vi vet om att det infriar alla förväntningar som man kan ha på ett femstjärnig lyxhotell. Hotellet ligger i bergen med utsikt över Knysa och Garden Route. Utsikten över golfbanan är magisk, ingen lämnar detta hotell missnöjd.

Golf

Ni kommer spela på Fancourt’s underbara banor så som Fancourt Montagu, Fancourt Outeniqua och övriga Simoula Knysna, Pearl vally Golf & Country Club och Clovelly. Fancourt innefattar tre 18 hålsbanor som är Sydafrikas absolut bästa som landet har att erbjuda. Med hisnande utsikter och grönskande natur med svindlande berg så är denna golfupplevelse svårslagen. Läs mer om de olika banorna som ni kommer spela under resan på respektive hemsidan nedan. Låt dig förtrollas och upplev golf när den är som bäst i Sydafrika.

Hemsidor: www.fancourt.com, www.simola.com.za, www.pearlvalley.co.za, www.clovelly.com

Schema 
Ankomstdag – Transfer till Fancourt Hotel
Dag 2 – Golf på Fancourt
Dag 3 – Golf på Fancourt
Dag 4 – Golf på Fancourt
Dag 5 – Utcheckning och transfer till Knysna ca 1 h, incheckning och spel på Simola 
Dag 6 – Utcheckning och utflyktsdag med turistattraktioner 
Dag 7 – Utflyktsdag Kapstaden med utflykt till Table Mountain & Cape of Good Hope
Dag 8 – Transfer till Winelands och spel på Pearl Valley med sen lunch
Dag 9 – Golf på Clovelly med lunch 
Dag 10 – Utcheckning och transfer till flygplatsen

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar