Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, Cape Kaliakra i Bulgarien ligger ca 65 km från flygplatsen i Varna.

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, Cape Kaliakra i Bulgarien ligger ca 65 km från flygplatsen i Varna. Här har en väldigt lyxig golfresort växt fram längs kusten Cape Kaliakra. Området har intressant kultur och spännande historia från Romartiden med turistattraktioner så som vinprovning, arkeologiska utgrävningar och ett par väldigt trevliga golfbanor i området.

Boende

Vi erbjuder boende i lägenhetssviter som ligger precis i anslutning till receptionen och klubbhuset. De minsta lägenheterna är 65 kvm, väldigt moderna och harmoniserat inredda i en lyxig varierande stil. Det är bra standard på lägenheterna och samtliga är fullt utrustade. I anslutning med klubbhuset finner ni restauranger, bar och ett väldigt modernt SPA. Boendet har två egna stränder med solsängar och servering under de varma månadernas högsäsong.

Golf

Banan är väldigt spektakulär och förhållandevis ganska svår och utmanande. Denna fantastiska skapelse i berget intill kusten är en fröjd för ögat men man bör vara medveten om att banan utmanar även en bättre golfspelare. Här har Volvo Matchplay spelats år 2013. Oavsett nivå på golfare anser vi att ni får en upplevelse utöver det vanliga och många nöjda glada golfare kommer gärna tillbaka.

Rese- och golfpaket innefattar:

Flyg CPH/ARN-VAR t/r inkl skatter, bagage & golfbag
7 nätter del i dubbelrum
7 frukost & 5 middagar
5 rundor golf
Samtliga priser per person
Pris period 1 (mars-maj & sep-nov): 12.495 kr
Pris period 2 (nov-dec): 11.995 kr
Enkelrumstillägg: 2495 kr

Nollställ

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar