Villaitana Golf Resort

Villaitana Golf Resort ligger precis utanför Alicante med goda flygförbindelser från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm.

Villaitana Golf Resort

Villaitana Golf Resort ligger precis utanför Alicante med goda flygförbindelser från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. Anläggningen är en av de mest kompletta i Europa och ett nytt och mycket trevligt tillskott hos oss.

Det fyrstjärniga hotellet får ett starkt plus av oss och sina 248 rum. Med mästerskapsbanan Campo Levente och den lite kortare par 62 vid namn Campo Poniente precis utanför hotellet får ni en väldigt trevlig vistelse vid Spaniens soligaste kust precis vid Benidorm.

Boende

Melia Villaitana Resort är i vår bedömning ett av de bästa fyrstjärniga hotell vi besökt. Här har ni en utomhuspool, SPA och flera restauranger att välja på. Varför inte ta ett glas i baren i lobbyn eller ett besök i Benidorm som bara ligger bara några kilometer från anläggningen. Passa även på att njuta av den magnifika utsikten över golfbanorna och dess omgivning.

Golf

Två 18-håls banor på anläggningen gör att man gärna stannar längre än en vecka. Den kortare par 62 banan Campo Poniente har sina nyckelhål och prioritet är att placera bollen till nästa slag. Mästerskapsbanan Campo Levante har bredare fairways. Som alla Nicklaus designade banor lurar många bunkrar och övriga fantasifulla designknep. Ta tillfället i akt och spela och njut på två välbyggda och mycket underhållande banor.

Rese- och golfpaket innefattar:

7 nätter del i dubbelrum
7 frukost & 5 middagar
5 rundor golf
Samtliga priser per person
Pris period 1 (mars-maj & sep-nov): 9.495 kr
Pris period 2 (nov-dec): 8.995 kr
Enkelrumstillägg: 2695 kr

Pay in Full Pay a Deposit Amount

Få prisförslag

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar